"ΠΑΣΤΕΡΙΩΤΗΣ ΚΡΕΜΑΣ" Κατάλληλο για την παραγωγή προϊόντων ζαχαροπλαστικής & γαστρονομίας.

ΠΑΣΤΕΡΙΩΤΗΣ ΚΡΕΜΑΣ

Βραστήρας παστεριωτής για την παραγωγή προϊόντων ζαχαροπλαστικής – γαστρονομίας.

Διαθέτει οθόνη αφής με 20 αυτόματα προγράμματα τροποποιήσιμα για την παρασκευή κρέμες – παγωτό – σοκολάτα κτλ.

H παστερίωση αποτελεί μια από τις σημαντικότερες παραμέτρουςτης τεχνολογίας και της υγιεινής.
Παρότι ο όρος είναι γνωστός σε κάθε ζαχαροπλάστη και τζελατιέρη, ας δούμε λίγο πιο αναλυτικά την ακριβή του έννοια, αλλά και τη διαδικασία της παστερίωσης του μείγματος του παγωτού.
Με τον όρο παστερίωση εννοούμε την τεχνική που είναι απαραίτητη για την καταστροφή του μικροβιακού φορτίου ενός τροφίμοκαι αφορά τη θερμική επεξεργασία των τροφίμων. 
Με την επεξεργασία της παστερίωσης εξοντώνεται αποτελεσματικά ένα μέρος των παθογόνων μικροοργανισμών και αδρανοποιείται, για ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα, ο πολλαπλασιασμός και η ανάπτυξη άλλων θερμόφιλων παθογόνων μικροοργανισμών. 
Πρέπει να τονιστεί ότι ο όρος «παστερίωση» αναφέρεται σε μια συγκεκριμένη τεχνική θερμικής επεξεργασίας.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 

διαφημιστικό φυλλάδιο

Το περιεχόμενο προστατεύεται. Η λειτουργία δεξιού κλικ είναι απενεργοποιημένη