"Στρωτήρας Σοκολάτας" Τo αποτέλεσμα είναι η τέλεια διατήρηση της κρυσταλλικής δομής της σοκολάτας. Χαμηλή Ενεργειακή Κατανάλωση Αποσπώμενος κοχλίας
για εύκολο
και γρήγορο καθάρισμα
"Στρωτήρες Σοκολάτας" Ο ‘Στρωτήρας Σοκολάτας’ της INOXMAR φροντίζει να σας προσφέρει όλες αυτές τις ιδιότητες που θα κάνουν το προϊόν σας λαχταριστό. Χαμηλή Ενεργειακή Κατανάλωση Αφαιρούμενος κοχλίας
για εύκολο
και γρήγορο καθάρισμα

ΣΤΡΩΤΗΡΑΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

Η σωστή επεξεργασία της σοκολάτας εξασφαλίζει πολύ καλά γευστικά χαρακτηριστικά, άριστη εμφάνιση και διατήρηση στον χρόνο.
Ο ‘Στρωτήρας Σοκολάτας’ της INOXMAR φροντίζει να σας προσφέρει όλες αυτές τις ιδιότητες που θα κάνουν το προϊόν σας λαχταριστό .

Το μηχάνημα διαθέτει διπύθμενο κάδο (μπαιν μαρι) που αναλαμβάνει να λιώσει την σοκολάτα καθώς και με ανάδευση για την επίτευξη τέλειας ομογενοποίησης.

Στο επόμενο στάδιο λειτουργίας του μηχανήματος, αφού έχει λιώσει η σοκολάτα στην επιθυμητή θερμοκρασία, ρέει μέσω ενός θερμαινόμενου σωλήνα στην αντλία (κοχλίας) όπου πραγματοποιείται η βασικότερη διαδικασία, η συμμετρίαση. Η συμμετρίαση (ή αλλιώς στρώσιμο) της σοκολάτας γίνεται για την ενοποίηση των κρυστάλλων της.

Η διαδικασία της συμμετρίασης υλοποιείται από ένα αυτόματο ψυκτικό σύστημα που αναλαμβάνει να διατηρήσει την θερμοκρασία της σοκολάτας ακριβώς στην τιμή που έχουμε επιλέξει, με ακρίβεια +/- 1 ℃,  χάρη στην τεχνολογία  που διαθέτει ο ψηφιακός προγραμματιζόμενος ελεγκτής.

Οι θερμοκρασίες συμμετρίασης διαφέρουν ανάλογα με τον τύπο της σοκολάτας. Η κατασκευή του μηχανήματος καθώς και τα ηλεκτρομηχανολογικά του χαρακτηριστικά, είναι σε θέση να ανταποκριθούν ακόμη και στις πιο ιδιαίτερες «συνταγές» σοκολάτας, καθιστώντας την όλη διαδικασία απαραίτητο εργαλείο για τις μοναδικές σας δημιουργίες.

Διατίθεται σε δύο εκδόσεις 25 kg και 60 kg. Είναι κατασκευασμένη εξ’ολοκλήρου από ανοξείδωτο χάλυβα AISI 304 πληρώντας όλες τις προβλεπόμενες από την ΕΕ προδιαγραφές ασφάλειας και υγιεινής.

Το στρώσιμο της σοκολάτας γίνεται με την χρήση ψυκτικού μηχανήματος το οποίο ελέγχεται από ηλεκτρονικά όργανα ακριβείας. Το αποτέλεσμα είναι η τέλεια διατήρηση της κρυσταλλικής δομής της σοκολάτας.

Ο βασικός εξοπλισμός διαθέτει:

• Αφαιρούμενος κοχλίας (αντλία) σε 5 ́ λεπτά για τον εύκολο καθαρισμό και την εναλλαγή τύπου σοκολάτας.

• Πετάλι δοσομέτρησης σοκολάτας.
• Θερμαινόμενο δονητικό τραπέζι για την παραγωγή φορμαριστών προϊόντων.

temp-machine-420

Ένα από τα πολλά πλεονεκτήματα του μηχανήματος είναι ότι μπορείτε να προσθέσετε στη σοκολάτα ψιλοκομμένους ξηρούς καρπούς – νιφάδες δημητριακών αποξηραμένα φρούτα κ.α.
το εξελιγμένο σύστημα που επιτρέπει την αφαιρέσει του κοχλία σε λίγα λεπτά ώστε να μπορέσει να καθαριστεί εύκολα και γρήγορα.

ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΣ ΣΤΡΩΤΗΡΑΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

 

Επιτραπέζιος στρωτήρας σοκολάτας, ιδανικός για μικρές ποσότητες. Διαθέτει κάδο χωρητικότητας 7 kg σοκολάτας και δονητικό τραπέζι για την παραγωγή φορμαριστών προϊόντων. Οι μικρές διαστάσεις σε σχέση με την μεγάλη ωριαία παραγωγή στρωμένης σοκολάτας και ο εύκολος και γρήγορος καθαρισμός χάρις στην αποσπώμενη αντλία, το καθιστούν απαραίτητο εργαλείο για κάθε εργαστήριο ζαχαροπλαστικής που θέλει να εναλλάξει διάφορα χρώματα σοκολάτας.

διαφημιστικό φυλλάδιο

διαφημιστικό φυλλάδιο

διαφημιστικό φυλλάδιο

Το περιεχόμενο προστατεύεται. Η λειτουργία δεξιού κλικ είναι απενεργοποιημένη